Πολύ καλύτερη η ποιότητα του ελληνικού σκόρδου του Συνεταιρισμού Βύσσας σε σχέση με την ποιότητα τω εισαγόμενων, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Τάσο Γιακμογλίδη. Ο Συνεταιρισμός εξάγει σκόρδα σε Κύπρο, Αυστραλία και Γερμανία και ενώ στο εξωτερικό υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση για το ελληνικό προϊόν, οι Έλληνες δεν το επιλέγουν.
Ο κ. Γιακμογλίδης υποστηρίζει πως η τιμή του σκόρδου Βύσσας δεν έχει μεγάλη διαφορά από την τιμή των εισαγόμενων, ενώ η ποιότητα του σε σύγκριση με τα κινέζικα είναι πανεύκολα αναγνωρίσιμη.
Ακούστε την συνέντευξη:
http://ithraki.com/article/122
Δημοσίευση σχολίου
Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!